Referenser

Här är några referenser från tidigare kunder jag arbetat med:

Det blev ett sjävklart val för oss att välja TechBite som leverantör då god kompetens kombineras med effektivitet. Techbite har gjort vår hemsida från grunden (www.sovereignproductions.se) och har levererat grymt resultat på kort tid. Av den anledningen så har vi även valt att låta TechBite leverera hemsidor åt dom artister som är inskrivna hos oss!

/ Kalle Flodin VD

 

Techbite har skapat och regelbundet utvecklat vår hemsida (www.gym-cardio.se). Utmärkt service och regelbunden kommunikation har varit nyckeln till en hemsida som både är praktisk, informativ och lätt att redigera. Rekommenderas!

/ Christofer Gustafsson

 

Jag hade som önskemål att ha en officiell hemsida där jag presenterar mina sponsorer, mina meriter och mig själv på ett proffisionellt sätt. En del av mitt jobb som alpin skidåkare är att marknadsföra mig och då är en bra hemsida ett måste. Techbite hjälpte mig med detta och gjorde en väldigt stilren, tydlig och enkel hemsida (wwww.lisablomqvist.com) som jag lätt manövrerar allt från inlägg till inställningar. Dessutom fick jag jättebra support och tips hur jag lättast sköter min hemsida, vilket för mig var ovärdeligt då jag själv har svårt att få tiden att räcka till. Jag är oerhört tacksam för all hjälp från Techbite!

/ Lisa Blomqvist, alpina svenska landslaget